Számházak- alapcsomag

-33%
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
Számházak- alapcsomag
2 500 Ft
1 670 Ft
Kezdete: 2020.11.12   A készlet erejéig!

A Számházak 10 db növekvő méretű puzzle kép. Oktatási segédeszköz a 10-es számkör játékos módon való megismerésére, a számfogalom kialakítására. Anyaga jó minőségű fóliázott, vastag puzzle karton.

Színezőfüzet is tartozik a szetthez, így már interaktívvá tehető a foglalkozás.

Már 3 éves kortól lehet a képeket szókincs bővítésre is használni, történeteket alkotni a képről.

A színes mesefigurás képek lekötik a gyermekek figyelmét. Nagyon jól lehet használni a mesélés során , vagy kérdéseket alkotva   a mellette, alatta, utána, kisebb, nagyobb, elötte, utána, több, kevesebb, ugyanannyi , páros, páratlan és más hasonló fontos szavakat használva. Ezek az iskolaérettséghez tartozó szókincs részei.

A Számházakkal a sorrendiséget, a páros, páratlan fogalmát, a növekvő, csökkenő sorozatot is könnyű megtanítani a gyerekeknek.

 

Részletek

Az első foglalkozás előtt érdemes a honlapunkról letölthető mesét felolvasni a gyerekeknek.

Itt letölthető!

Minden házikón van egy mesefigura. Ezeket szándékosan nem neveztük el, mert a foglalkozás során ezt majd a gyerekekkel együtt meg lehet tenni.
Az ablakban mindig látható egy kézkép, ez mutatja az éppen aktuális mennyiséget. Az ajtón látható maga a számjegy. Minden ajtó mellett van egy viráginda. Itt is látható a mennyiség, de párba rendezve. Ez segít a páros és páratlan fogalmának megismertetésében.
Minden házhoz tartozik egy almafa, itt az adott mennyiség szintén látható az almák formájában és pontalakban elrendezve. Puzzle vágással készült így le lehet választani és vissza is lehet helyezni a feladatnak megfelelően.
A színezőfüzetben a házikók pontos mását lehet kiszínezn

A doboz tartalmaz nagyméretű kártyákat. Ezen a szám rajzolási irányát lehet megmutatni az ujjunkkal és ők is gyakorolhatják.
Alul van egy kicsi index kép a házikó ajtajáról, ez is segít a megismerésben. Amíg nem a számjegy áll a fókuszban, addig csak egyszerűen össze tudják párosítani a kártyákat a megfelelő házzal az ajtók alapján. A hátoldalon a tízes számokkal lehet ismerkedni.

Fontos információ!

A Számházak alapcsomagot a gyártás után utólag alakítottuk ki, a piaci igényeknek megfelelően. A  Számházak nagy készlet egy összetett segédeszköz, ezért kialakítottunk egy olyan csomagot, amit inkább az óvodás korúaknak ajánlunk, nem tartalmazza a számoláshoz szükséges korongokat.

A teljes Számházak szett korongokat, dobókockát és bábukat is tartalmaz.

A Játékleírás is erre a szettre lett adaptálva. Hogy ötletet adjunk, az alap csomagba is betesszük a leírást, de értelemszerűen nem minden javaslat használható az alap csomagnál. Házilag készített korongokkal és olyan dobókockával, amelyiknek a 6-os oldalát letakarták matricával egészen fel lehet fejleszteni az alapcsomagot is.

Az alapcsomag doboza az alacsonyabb ár érdekében nem tartalmaz grafikai elemeket, egyszerű barna színű, önzáró 3 rétegű mikrohullám doboz.

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy
mindegy
Ajánlott életkor
3-6 éves kor, 6-9 éves kor
Anyaga
karton, műanyag
Doboz méret
24x18x5 cm
Márka
Number Forest
Cikkszám
NF003