Mozgásfejlesztő játék- folyami kövek - Tatamiz
Mozgásfejlesztő játék- folyami kövek - Tatamiz
15 990 Ft

Mozgásfejlesztő játék- folyami kövek - Tatamiz

Mozgás fejlesztő egyensúlyozó játék a Tatamiz márkától!

2 az 1-ben játék!

2 éves kortól játékosan fejleszthetik mozgásukat  a kicsik, de még az ovisok számára is izgalmas feladat lehet a köveken való lépdelés.

A műanyag öntött kövek felülete érdes, az elcsúszás elleni védelem érdekében, de egyben masszírozza is a kicsik talpát. A felület nem teljesen sík, kissé hullámos, ahogy a körvonalán is látszik. Így a rajtuk való lépkedés erősíti a láb és a boka  izmait
A játék kiválóan fejleszti motoros képességeket és az önálló gondolkodást is.

Mivel saját maguk is elhelyezhetik az elemeket, ezért megtanulják, hogy mekkora távolság az, amit még biztonságosan át tudnak lépni. Lehet kör alakban használni a köveket, de egyenes vonalban és cikk-cakkban is. Sőt lehet kettő elemet egymásra tenni, így a változó magassággal is meg kell birkózni a gyermekeknek.
A kövek egymásra is rakhatók. Ezáltal  egy Montessori torony lesz, aminek a felépítése szintén hasznos készségeket alakít ki.

Nagyság szerint növekvő és csökkenő sorrendben is ki lehet rakni a köveket, így már a korai matek fejlesztés  is bejön a képbe. Az 5-ös számkör gyakorlására is jó lehetőség. Az első, utolsó, kisebb, nagyobb, középső fogalmakat, sorszámokat  is észrevétlenül beépíthetjük a gyermek szókincsébe. A fejlesztő számára igazi aranybánya lehet ez a játék és még mobilis is, kis helyet foglal.

Egymásba is rakhatók az elemek, ami ismét fejlesztő játék tevékenység és természetesen helytakarékosság szempontjából is szuper megoldás a gyártótól. A különböző színek is újabb lehetőséget nyújtanak a gyermek fejlesztésére.
Figyelem fejlesztő gyakorlat lehet a bújócska. Egy pillanatra elfordul a gyermek és ez alatt egyik követ el kell bújtatni a másik alá. Ki kell találnia, hogy melyik tűnt el.
Nyílt végű játék is lehet, mert ki tudja, hogy minden fog még belekerülni a felfordított kövekbe, melyik kedvenc plüss lakóhelye lesz pédául?

Lehet, hogy nyáron a medencében pedig egy egész vízi flotta lesz a megfordított folyami kövekből és hajókázni fognak benne vízi játékok?

Méret: a legnagyobb elem átmérője 32 cm, magassága 24 cm.
Teherbírása: 40 kg
15 990 Ft
Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
2-3 éves kor, 3-6 éves kor
Anyaga:
műanyag
Márka:
Tatamiz
Cikkszám:
TAT009