Mixaroo, a kreatív plüss elefánt

Jelenleg nincs készleten, előrendelhető!

Egy különleges plüss játék, amit a Te fantáziád fog életre kelteni. A 11 elemet tépőzárral tudod illeszteni az általad megálmodott helyre és módon. Különleges, mesebeli lények születnek így. A lehetőségek száma korlátlan. Alkalmas terápiás foglalkozásra, stresszoldás céljára korhatártól függetlenül. A tépőzár használata fejleszti a kicsik kezét, erősíti a kéz izmait. Finommotorika fejlesztésre is tökéletes.

Mixaroo szinte olyan lehet gyermeked számára, mint egy kis házi kedvenc, vagy egy szuperhős. Történet meséléshez nagyszerű kellék lesz.

A gyermeket meg kell tanítani arra, hogy hogyan helyezheti fel a testrészeket. Gyakorolni lehet a fontos helyhatározó szavakat és jelzőket: mellé, mögé, utána, következő, elöl, hátul, középen, ....

Sok-sok játék lehetőség rejlik ebben a nyitott játékban. A játszó partner csukja be a szemét és ki kell találni, hogy mi változott meg Mixaroo-ban.

(Persze a magyar gyerekek számára érdemes egy magyaros nevet kitalálni, akár ő maga nevezze el.)

Lehet utánozó majmot játszani. A játszó partner készítsen egy egyedi Mixaroot, utána erről fotót is érdemes. Majd mindent le kell szedni és a társnak rekonstruálni kell. A fotó segítség a vitás kérdésekben.

Bújócskát is lehet játszani, elrejtve a testrészeket  és a megtalált darabokból kezdődhet az alkotás.
Figyelemfejlesztő feladat lehet, hogy megkérjük a gyermeket, hogy néhány testrészt helyezzen át, majd vissza kell állítani az előző állapotot.

Csak néhány ötlet a kreatív játékhoz, a sor még bővíthető.

Részletek

A tépőzárakról a textil borítást le kell venni a haználat előtt!

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
2-3 éves kor, 3-6 éves kor, 6-9 éves kor
Márka:
Learning Resources
Cikkszám:
EI-3620