Minden SZÁMHÁZAK fejlesztőjáték vásárlás esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk. Jelen akció visszavonásig érvényes. Egyéb más termék vásárlása esetén is megmarad az ingyenes szállítás. A szállítási módoknál a pénztárban  az utolsó választási lehetőség lesz az erre a termékre vonatkozó egyedi szállítási kedvezmény.

 Match and Catch - Kapd el!
Match and Catch - Kapd el!
5 990 Ft

Match and Catch - Kapd el!

Angol tanuláshoz kiváló segítség ez a társasjáték.

Fejleszti a gyerekek olvasási készségét.

2-5 játékos játszhatja. 6 éves kortól, vagy nehezített módban 8 éves kortól játszható.

Gyűjtsd össze a legtöbb korongot, olvasd el a szavakat. Mindenki szeret nyerni, ezért erős lesz a motiváció, hogy megjegyezd a szavakat.

A játék tartalma 96 korong és magyar nyelvű, illusztrált játékszabály.

 

5 990 Ft
Részletek

A The Brainy Band egy igazán különleges társasjáték család, melyek kivétel nélkül az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmányai.
Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik.

Különösen figyelt arra is , hogy a játékokon belül különböző nehézségi fokozatok legyenek, megszólítva a kis óvodásokat is, de a játékos kedvű felnőtteket is.

Mint pszichológus, jártas az agy működési területében. A játékai egytől-egyig több agyi központot hoznak működésbe, nem csak egy területre öszpontosít. Igy valósul meg ezekkel a nívós fejlesztő játékokkal, hogy tényleg játék lesz a tanulás.

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
6-9 éves kor, 10 éves kortól
Márka:
The Brainy Band
Cikkszám:
BB-003
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek