Hörcsög az útvesztőben- Gophers Maze

Matematikai, logikai társasjáték. A hörcsögök nagyon éhesek téli álmukból ébredve. Figyelned kell, hogy hogy juthatsz eleséghez. Hat szintes egyedi pályán kell közlekedni. Különböző nehézségi fokozatokkal több korosztály is élvezni tudja a játékot.

 

A The Brainy Band egy igazán különleges társasjáték család, melyek kivétel nélkül az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmányai.
Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik.

Különösen figyelt arra is , hogy a játékokon belül különböző nehézségi fokozatok legyenek, megszólítva a kis óvodásokat is, de a játékos kedvű felnőtteket is.

Mint pszichológus, jártas az agy működési területében. A játékai egytől-egyig több agyi központot hoznak működésbe, nem csak egy területre öszpontosít. Igy valósul meg ezekkel a nívós fejlesztő játékokkal, hogy tényleg játék lesz a tanulás.

8 490 Ft
Részletek
Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
5 éves kortól
Márka:
The Brainy Band
Cikkszám:
CCRS2058-4159
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek