Artie 3000 rajzoló, programozható robot, programozás gyerekeknek
Artie 3000 rajzoló, programozható robot
37 730 Ft

Artie 3000 rajzoló, programozható robot

Az amerikai Mensa Kids ajánlásával többszörös díjnyertes játék az Artie 3000 rajzoló robot.

Nem szükséges programozói tudás, hogy elkezdj vele játszani, sőt egy lehetőség, hogy játékosan megismerkedj az alapokkal.

Az útmutató alapján megtaníthatod Artie-t rajzolni. Idővel már grafikai programokban is elmélyedhetsz, a Scratch-hez hasonló SNAP! ill. Blockly lesz segítségedre. Ha már nagyon profi leszel, a Python és a Java Script programnyelvekbe  is kicsit betekinthetsz az Artie-n keresztül.

 

37 730 Ft
Részletek

 

7 éves kortól bárki elkezdheti a játékot, de a lehetőség adott, hogy a programozásban már jártasak is kihívást találjanak az Artie 3000 működtetésében.

4 db AA elemmel működik. 4 db lemosható filctoll jár hozzá, egyszerre eggyel tud majd rajzolni a robotod. A program fogja vezérelni, hogy mikor hagy nyomot és mikor nem. Bármilyen sima felületen tud közlekedni,

Az Artie-t saját felhasználói felületén keresztül programozhatod számítógépen, tableten a saját Wifi hálózatán keresztül.

Az Artie hivatalos oldalán is fogsz még rengeteg ötletet, tippet találni, de a csomagban magyar nyelven is kapsz segítséget az alapokhoz.

https://www.codewithartie.com/

Az Artie segít a jövő generációjának, hogy megfeleljen a kor kihívásainak.

Fejleszti a térlátást, kritikus gondolkodást, probléma megoldási képességet, türelmet, kitartást, a különböző programnyelvek alapjainak és a különbségeinek a megértését.

Attól sem kell tartani, hogy ha kifogynak a filcek, lesz-e utánpótlás.

Bármilyen mosható filcet lehet hozzá használni a megfelelő méretben, így még a színeket is jobban tudod variálni az alkotásodban.

A filcnek  8-10,5 mm átmérőjűnek és legalább 120 mm hosszúnak kell lennie. A gyakori kérdések kártya hátoldalán le tudod ellenőrizni a filc méretét.

Adatok
Játék típus- fiú, lány vagy mindegy :
mindegy
Ajánlott életkor:
8-99 éves kor, 14 éves kortól, 10 éves kortól, Örökifjak
Márka:
Learning Resources
Cikkszám:
LR-1125
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek